Relining

Att byta avlopps- och dagvattenrör kan vara dyrt, ta tid och skapa en hel del besvär och dessutom kan det vara helt onödigt.

Ett billigare, snabbare och bättre alternativ är att Relina (Renovera) rören. Både för din inomhusmiljö och vår gemensamma miljö. Alla kan bo kvar under arbetets pågående och rören blir som nya.

Hur går det till att relina?

Det kan skilja sig från fastighet till fastighet men metoden fungerar ungefär så här steg för steg:

Relining- Det trygga valet

Jämför du med ett traditionellt stambyte så blir bostaden oftast obeboelig under renoveringstiden. Dessutom är det dyrt att riva golv och väggar, frakta bort byggmaterial och återställa det som rivits.
 
Att istället välja relining som metod när spillvattenledningar behöver renoveras innebär att de som bor i fastigheten kan bo kvar under hela renoveringstiden. Relining är definitionen av en trygg och enkel renoveringsmetod.
 
Företag i fastigheten kan i lugn och ro bedriva sin verksamhet som vanligt utan kostnadskrävande driftsstörningar. Förlita dig på vår kompetens och kunnande, så kan vi fokusera på att renovera dina avloppsrör.

Smidigt och störningsfritt

Relining är ett samlingsbegrepp för renovering av olika typer av rörsystem från insidan och är det moderna sättet att renovera avloppsrör. 
 
I stället för att som förr i tiden byta ut alla rör, stambyte, skapas det vid relining ett nytt självbärande rör på ett smidigt och störningsfritt sätt till skick som nya. Dåliga stammar kan leda till läckage och vattenskador i hus och lägenheter och måste tillslut åtgärdas.

Kontakta oss

Adress

Vikdalsgränd 10A, 131 40 Nacka

Om oss

Organisationsnr:
559076-3487
Innehar F-skattesedel

Kontakta oss

Ring: +46736605183
Epost: info@vvstjanstnorden.se